استفاده از پودر کیک نیمه آماده باعث انسجام بیشتر در بافت، افزایش زمان ماندگاری با حفظ رطوبت، کاهش زمان و سهولت تولید کیک می شود. نتیجه کار با استفاده از پودر کیک نیمه آماده فیدان رضایت بخش بوده و فاقد ریسک است. بهعبارتدیگر به دلیل فرمولاسیون بهینه و استفاده از مواد بهبود دهنده مناسب مشکل بافت، طعم و عطر ناخوشایند در کیک بوجود نمی آید. کیفیت، تنوع طعم، رنگ و رضایتمندی مشتری از ارکان مهم فرآیند تولید پودر کیک فیدان است. پودر کیک های نیمه آماده فیدان در طعم ها و رنگ های متنوع در بسته بندی های زیر به بازار ارائه میشود.
نوع بسته بندی | وزن |
---|---|
پاکت | ۲۰کیلوگرم |
فیدان رفاقتی ماندگار